Projekt „Uvođenje usluge laminacije i oplemenjivanja proizvoda“ je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

O nama

Obiteljska tvrtka Mar-Mar d.o.o. osnovana je 1991. godine. Kako se bavimo poslom u kojemu je glavna sirovina papir dobiven od drva, rado te svoje početke uspoređujemo s tankim stablašcem koje s lakoćom zanjiše svaki povjetarac. No s vremenom se naša poslovna filozofija rasta temeljnog na kvaliteti pokazala uspješnom, pa je to malo stablašce jačalo, puštalo korijenje i granalo se sve više i više.

To je dovelo do toga da smo danas priznati proizvođači lijepih i traženih bilježnica, ali i puno više od toga. Naš proizvodni asortiman uključuje školske i uredske proizvode od papira (sve vrste uveza, tvrdi, meki i spiralni), rokovnike, notese (sa zaobljenim uglovima i elastikom) i ostalo.

Kada smo 2008. godine preuzeli Lipa Mill, srodnu tvrtku sa stoljetnom tradicijom, započela je nova era u našem poslovanju. Poznatost branda, prihvaćeni proizvodi i otvoreno tržište ubrzali su naš rast, i pretvorili nas u još dinamičniju tvrtku koja 60% svojih prihoda ostvaruje izvozom u više od 30 zemalja na tri kontinenta.

Znamo da se u modernom svijetu uspjeh ne može mjeriti samo tonama i postocima, već se mjeri i odgovornim odnosom prema okolišu. To, rekli bismo, posebno vrijedi za nas koji se volimo vidjeti kao lijepo stablo koje zdravo raste, i zato je naš prioritet uvođenje stalno novih, ekološki najnaprednijih tehnoloških dostignuća. Mar-Mar danas koristi tehnologiju koja je najbolje što svijet nudi; čista je i prijateljska prema prirodi. Najbolja potvrda izrečenoga je certifikat FSC® (FSC-C111450) koji nam je dodijeljen, a koji potvrđuje da se naše poslovanje temelji na ekološki odgovornom, društveno korisnom i ekonomski održivom gospodarenju svjetskim šumskim resursima.

Pošten rad temeljen na sjajnom dizajnu te inovativnim, korisnim i lijepim proizvodima koje struka nagrađuje a tržište traži, rezultirao je time da je ono stablašce s početka priče izraslo u jako i stabilno stablo. To stablo raste i dalje, te se širi na nova tržišta kojima se okrećemo jer znamo da u svijetu ima još toliko lijepih zamisli, kreacija i ideja koje čekaju da budu zapisane i otisnute.

k